برگزاری وبینار "خواص دارویی و عناصر غذایی زیتون و فرآیند شیرین سازی آن"
در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان، وبینار خواص دارویی و عناصر غذایی زیتون و فرآیند شیرین سازی آن در تاریخ 1401/08/22 از ساعت 8:30 الی 9:45، در سامانه مجازی شاک توسط آقای مسعود آبیاری ارائه گردید.
فراگیران در این وبینار با ارزش غذایی زیتون، فواید زیتون برای قلب و عروق، اثرات زیتون برای استخوان ها و مفاصل بدن، خواص شگفت انگیز زیتون از جمله خاصیت آنتی باکتریال و پیگیری و درمان کم خونی، انواع زیتون، نحوه مصرف زیتون پرورده، خواص برگ درخت زیتون، مراحل شیرین کردن کردن زیتون آشنا شدند.
روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان