يکشنبه, 4 آذر 1403

ِمركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي استان سمنان

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۸/۲۲ 
  • تعداد بازدید : 50
  • کد خبر : ۱۷۴۹۹۹
برگزاری وبینار "خواص دارویی و عناصر غذایی زیتون و فرآیند شیرین سازی آن" در مركز تحقیقات و آموزش كشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان

برگزاری وبینار "خواص دارویی و عناصر غذایی زیتون و فرآیند شیرین سازی آن"

در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان

     به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان، وبینار خواص دارویی و عناصر غذایی زیتون و فرآیند شیرین سازی آن در تاریخ 1401/08/22 از ساعت 8:30 الی 9:45، در سامانه مجازی شاک توسط آقای مسعود آبیاری ارائه گردید.

فراگیران در این وبینار با ارزش غذایی زیتون، فواید زیتون برای قلب و عروق، اثرات زیتون برای استخوان ها و مفاصل بدن، خواص شگفت انگیز زیتون از جمله خاصیت آنتی باکتریال و پیگیری و درمان کم خونی، انواع زیتون، نحوه مصرف زیتون پرورده، خواص برگ درخت زیتون، مراحل شیرین کردن کردن زیتون آشنا شدند.

روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱